Crypto Exchange Gemini kondigt ondersteuning voor 15 nieuwe DeFi-munten aan

New-York-based cryptocurrency exchange Gemini heeft eindelijk besloten om steun voor DeFi tokens kijken naar de laatste razernij rond DeFi munten in de markt op te nemen.

De decentrale financiering (DeFi) is een echte rage en heeft zelfs veel grote spelers om aan deel te nemen. Op vrijdag 25 september kondigde de in New York gevestigde Cryptocurrency Exchange Gemini steun aan voor 15 nieuwe DeFi-munten, waaronder enkele van de meest populaire zoals Uniswap (UNI) en Yearn.Finance (YFI).

DeFi presenteert een sterk alternatief voor het traditionele banksysteem en brengt ook de belofte van toestemmingloos bankieren. De laatste maanden is de DeFi-markt in een stierengevecht verwikkeld met de torenhoge prijs van de DeFi-munten. Gemini is niet de eerste crypto-ruil om zich op te warmen aan de DeFi-woede. Crypto handelsplatform Binance heeft ook verschillende initiatieven aangekondigd in de DeFi-ruimte. Gemini officiële blog post notities:

“Wij geloven in het potentieel van DeFi en zijn hier om te helpen inluiden van deze volgende golf van groei en financiële innovatie voor de wereld. We zijn enthousiast over het aantal waardige DeFi-projecten die worden gebouwd door indrukwekkende, toegewijde teams die individuen over de hele wereld al helpen om hun eigen bank te worden en financiële vrijheid te bereiken”.

Gemini’s notering van DeFi-munten geeft ook een grote impuls aan de DeFi-markten. Gemini is een van de eerste crypto-uitwisselingen om BitLicense, een van de strengste reglementaire licenties goedgekeurd door het New York State Department of Financial Services (NYDFS), te krijgen. De laatste aankondiging maakt Gemini ook de eerste en enige cryptobeurs in New York die handel en bewaring voor DeFi-munten aanbiedt.

15 DeFi-munten ondersteund door Gemini

Tweelingen kondigde steun aan voor enkele van de meest populaire DeFi-munten op de markt. Zeven volledig nieuwe DeFi-munten krijgen steun voor handel en bewaring op Gemini. Dit omvat Uniswap (UNI), Balancer (BAL), Uma (UMA), Synthetix Network (SNX), Curve (CRV), en ook Yearn.Finance (YFI).

Daarnaast zijn er ook nog vijf andere penningen die Binance net geüpgraded heeft van custody only to now at both – custody en trading. Dit zijn Kyber Network (KNC), Decentraland (MANA), Storj (STORJ), Maker (MKR), en 0x (ZRX). En de overige drie nieuwe DeFi-tokens die custody krijgen zijn Keep Network (KEEP), Wrapped Bitcoin (wBTC), en tBTC.

Met deze laatste toevoegingen biedt Gemini nu custody en ondersteuning voor 24 tokens. Op dezelfde manier biedt het alleen custody-ondersteuning voor 10 cryptos. Gemini’s DeFi aankondiging slechts een dag nadat het officieel aankondigde alle activiteiten uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk.

Na het ontvangen van een groen signaal van de UK FCA, zei Gemini dat het al zijn crypto diensten in pond sterling (GBP) zal aanbieden. Niet zeker, als Gemini ook de DeFi token steun voor Britse ingezetenen zal brengen.