Bitcoin har blitt en del av det vanlige mediet. Selv om det kan ha vært rart å tvitre og diskutere bitcoin for noen år tilbake, så vi de siste månedene et økende antall av noen av de mest innflytelsesrike figurene og selskapene snakket om det.

Elon Musk er en veteran Bitcoin-kommentator , og han er også kjent for å kommentere noen andre kryptovalutaer, selv om det er en stund siden han sist twitret noe om BTC.

I dag, på toppen av en rolig helg, twitret Musk følgende:

Rett etter tweeten hans økte bitcoins pris nesten $ 200 til $ 23 800, som var det tidligere rekordhøydepunktet på torsdag.

Tjue minutter senere, og Musk twitret et svar på sin opprinnelige tweet, og sa at han “bare tullet, hvem trenger uansett et trygt ord !?”

I januar var Bitcoin ikke hans sikre ord

Musks tweets er kjent for uklarhet, enten han tweets om TSLA-aksjer for dyre, Dogecoin eller SpaceX.

Imidlertid er den nåværende tweeten på en eller annen måte relatert til den forrige da han også snakket om den primære kryptovalutaen.

Ti dager inn i inneværende år 2020 twitret Musk at “Bitcoin er ikke mitt sikre ord.” Hvis du hadde lagt merke til datoen i dag, er det nøyaktig ti dager før utgangen av 2020. Tilbake i januar handlet bitcoin omtrent rundt 8 000 dollar. Når han skrev sin andre tweet, handler bitcoin til $ 23 800, en dag etter å ha satt sitt høye nivå på 24 200 dollar.

Som alltid etterlater tweeten hans rundt 40 millioner Twitter-følgere og stiller spørsmål, og det er utvilsomt en seier for Bitcoin å være foran et så stort publikum igjen.

Det er også interessant å se hvor prisene vil ta herfra, og om kryptovalutaen vil gå gjennom en annen imponerende del.

By admin