OKExChain Mainnet gaat het stadium ‘Genesis’ binnen, 10 miljoen OKT-munten uitgegeven

Het beursplatform lanceerde zijn mainnet handelsketen, OKExChain.

OKExChain mainnet gaat het stadium ‘Genesis’ binnen, 10 miljoen OKT-penningen uitgegevenNOTÍCIAS

Het OKEx crypt uitwisselingsplatform kondigde de lancering aan van zijn OKExChain mainnet met 10 miljoen OKT tokens beschikbaar voor de eerste gebruikers.

Volgens een aankondiging was het project drie jaar in ontwikkeling en omvatte het 10 testnet-versies.

De inzet van het mainnet gaat door in vier fasen, waarbij de huidige tijd de Genesis-fase twee weken duurt tot 13 januari 2021. Als onderdeel van de Genesis-fase, OKT, zal de native chain token beschikbaar zijn als beloning voor het uitzetten van de blokketen.

Houders van OKB – de OKEx nutsvaluta – kunnen hun munten inzetten om OKT te winnen als beloning in de Genesis-fase. Volgens de aankondiging van de release, zal 10 miljoen OKT worden gehaald tijdens de Genesis-fase voor de initiële adoptie.

Gebruikers die op OKB inzetten, ontvangen de OKT in verhouding tot hun nutsvaluta’s. Als onderdeel van de inzetregels zei OKEx dat er geen minimum- of maximumlimieten zijn voor het inzetten.

Aan het einde van Genesis zullen het tweede en derde mainnet seizoen de protocollen voor het testen van de stabiliteit en de introductie van de OKT-terugtrekkingsfunctie omvatten. Deze laatste zal in stemming worden gebracht onder de validatoren van het netwerk.

In het vierde seizoen van het mainnet worden intelligente contractfuncties geïntroduceerd om volledige compatibiliteit met Ethereum mogelijk te maken. In zijn commentaar op de lancering zei OKEx CEO Jay Hao dat OKExChain deel uitmaakt van de inspanningen van het bedrijf om het financiële systeem van de toekomst te verbeteren.

In een tweet op Maandag, zei Hao: ,,Het verheugen zich op meer projecten die migreren – de huidige ETH blokruimte heeft enkel daar nog niet gekregen.

OKEx had enkele organisatorische problemen in het laatste deel van 2020, waarbij de terugtrekking in oktober na de arrestatie van de oprichter werd bevroren. Een maand later hervatte het platform zijn normale werking, gevolgd door massale terugtrekkingen van gebruikers die eerder in het ongewisse waren geraakt.