Varhainen Bitcoiner pääsi avaruuteen puutteellisten Blackjack-taitojensa vuoksi

Bitcoin-tappiot satuttavat enemmän hinnan noustessa.

Stackedin automatisoidun salaussijoitusalustan perustaja Joel Birch kertoi ensimmäisestä sukelluksestaan ​​Bitcoin Bank (BTC) tapana pelata Internetissä.

“Ostin ensimmäisen Bitcoinini, koska pelasin Blackjackia verkossa”, Birch kertoi Cointelegraphille haastattelussa. “Bitcoinin hinta oli noin 250 dollaria kappaleesta, ja niin menetin jo vuonna 2015 Blackjackia pelatessani nykyään satoja tuhansia dollareita vastaavan määrän.”

Vuosien 2015 ja 2017 välillä Bitcoin nousi 200 dollarista aina 20000 dollariin joissakin pörsseissä, mikä tarkoittaa, että Birchin varhaiset Blackjack-tappiot osoittautuivat arvokkaammiksi kuin hän ajatteli vuoden 2015 uhkapelien aikaan. Birch, joka tunnetaan myös Twitterissä nimellä “Bitcoin Birch”, selitti, että hän ansaitsi paljon enemmän rahaa Bitcoinin hintamuutosten perusteella kuin hänen online-kortinpelaamisensa.

“Yksi syy, miksi innostuin salauksesta sijoitusvälineenä, oli se, että näin, kuinka paljon rahaa ansaitsin tuolloin olemalla uhkapelejä ja pitämättä Coinbaselta ostamani Bitcoinia, toisin kuin laitoin sen Blackjack-peleihin. ”
Birch kuvaili katsovan online-uhkapelaamisensa Bitcoin-omistuksiaan yhtenä päivänä ja näki hänen tilinsä olevan 30% korkeampi Yhdysvaltain dollareina, perustuen yksinkertaisesti Bitcoinin ylöspäin suuntautuvaan hintaliikkeeseen. “Se oli ensimmäinen kerta, kun se napsautti tavallaan”, hän sanoi ymmärtäen taitamattomat Blackjack-taitonsa nähden samalla mahdollisuuden salauksessa.

Monet varhaiset salauksen osallistujat saivat jalkansa teollisuudessa samanlaisten (jos tangentiaalisten) teiden kautta. Keltaisen kortin salauspörssin toimitusjohtaja Chris Maurice myi Bitcoinia esimerkiksi eBayssa ja Taco Bellin paikoissa.