Visa, der forbinder sit betalingsnetværk til Circles Ethereum-drevne USD-mønt ($ USDC)

Ifølge en rapport fra Forbes betyder partnerskabet mellem Visa og Circle Internet Financial (“Circle”), der udviklede dollarstøttet stablecoin USDC Coin (USDC), at Circle fra i dag hjælper Visa-kortudstedere med at muliggøre afsendelse / modtagelse af USDC-betalinger .

Forbes-rapporten siger, at “virksomheder i sidste ende vil være i stand til at sende internationale USDC-betalinger til enhver virksomhed, der understøttes af Visa, og når disse midler er konverteret til den nationale valuta, skal du bruge dem hvor som helst, der accepterer Visa.”

Når Circle har gennemgået Visas Fast Track-program (engang næste år), opretter Visa et kort, der gør det muligt for enhver virksomhed at sende / modtage USDC til / fra andre virksomheder via kortet. Når USDC-midlerne er konverteret til den lokale valuta, kan virksomheder bruge pengene overalt, der tager Visa.

Visa’s chef for krypto Cuy Sheffield havde dette at sige:

”Dette vil være det første virksomhedskort, der giver virksomheder mulighed for at bruge en saldo på USDC. Og så tror vi, at dette vil øge det anvendelighed, som USDC kan have for Circles forretningskunder, betydeligt ”

Sheffield fortsatte med at sige:

”Vi betragter fortsat Visa som et netværk af netværk. Bitcoin Bank-netværk og stabile mønter, som USDC, er bare ekstra netværk. Så vi tror, ​​at der er en væsentlig værdi, som Visa kan give vores kunder, hvilket giver dem adgang til dem og giver dem mulighed for at bruge hos vores sælgere. “

Lige før denne artikel blev offentliggjort, sendte Sheffield følgende tweet:

Visas Fast Track-program, der blev annonceret den 7. maj, “giver både nye og etablerede virksomheder mulighed for at udnytte hastigheden, sikkerheden, pålideligheden og omfanget af Visa-netværket for at komme i gang hurtigt og tage processen fra måneder til uger.” Det “giver nøglefærdig adgang til Visas økosystempartnere, online licensering, API’er samt omfattende go-to-market værktøjssæt, onlineuddannelse og ekspertrådgivning, der hjælper Fintechs med at skalere deres forretning.”

Med risiko for at angive det åbenlyse er dagens meddelelse fantastisk til Visa, Circle, stablecoins (og Ethereum, som driver mange af dem) og kryptorummet generelt.